12x het beste van Coco de Paris

Tientallen jaren geleden kwam ik vier vrolijke prints van Coco de Paris tegen in Flow magazine. Ik heb ze altijd bewaard en nu hangen ze keurig ingelijst in mijn dochters slaapkamer. Eerder schreef ik al over Coco de Paris, en inmiddels is haar handmade poster-imperium groter dan ooit en dus is het hoogtijd voor een update.

De beelden portretteren dieren die mensenlevens leiden en prikkelen de fantasie, staan garant voor een glimlach en vervelen nooit. Reden genoeg voor een tweede blogje over Coco de Paris. In mijn vorige blog schreef ik al over de gedachte achter de het werk van de Française en vandaag tip ik je de twaalf leukste uit haar shop! Fijn aan de posters is dat ze betaalbaar zijn, en dus is de drempel om een collage van meerdere prints te maken minder hoog. Je bestelt de posters via www.cocodeparis.com of via Etsy.

| 1. Meneer Teckel – 2. Hert op fiets – 3. Dandy Teckel – 4. Zebra op gele scooter – 5. Poes in kopje thee – 6. Lady Struisvogel – 7. Twee Giraffen in auto – 8. Vos met hoed en vogels – 9. Gentleman Konijn met bloemen en hoed – 10. Konijn met rode paraplu – 11. Hert met bril en bloemen – 12. Lady Konijn met strik |

Coco de Paris

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers