12x de Fjällräven Kånken

Ik ga op pad en neem mee… Vanaf nu in ieder geval mijn nieuwe rugzak. Want een tas waar je alles in mee kunt nemen wat je nodig hebt, waarbij je gewoon je handen vrij hebt en die er ook nog eens supertje cool uitziet is stiekem ontzettend handig. De klassieker onder de rugtassen is natuurlijk de Kånken van Fjällräven!

Volgens mij schreef ik al honderd keer eerder over mijn ‘tassen-probleem’. Een tas is bij mij namelijk bijna altijd te klein. Sowieso als ik met de kinderen ergens naartoe ga, en inmiddels ook als ik zelf de trein pak richting het westen. Afgelopen zomer had ik dagelijks een schoudertas van Longchamp bij me. Eentje met van die lange hengsels. Volgepropt met drinken, eten, zonnebrillen, knuffels, tijdschriften, boekjes en speelgoed waardoor ik aan het einde van de dag altijd pijn in mijn schouders had. Op mijn nieuwe schoolplein zag ik allemaal leuke mamma’s mét rugtas en zo kwam ik op het idee er zelf weer eens eentje te kopen. Het werd een Kånken in de kleur Dusk van het Zweedse merk Fjällräven.

| één tweedrieviervijf zes zevenachtnegentien elftwaalf |

Fjällräven

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers