12x Gympjes van Diadora

Met een beetje fantasie is het bijna oudjaar. En bij oud & nieuw horen ‘goede voornemens’. Nu vind ik die altijd ZO verplicht klinken dat ik ze het liefst op 1 januari alweer zou willen verbreken, maar dit jaar houd ik me er aan eentje: ik ga heel 2020 géén nieuwe gympen kopen. Voor ik mamma werd liep ik nooit op gympen, nu vrijwel elke dag en mijn gympen-tik slaat door. Kijken hoe lang ik het volhoud!

Gelukkig is het nog geen 2020, en mocht ik nog één paar kopen van mezelf. Een paar warme wintergympjes van Diadora. Zo heb ik mijn aankoop in ieder geval aan mezelf verkocht. Want die witte Veja’s zijn te gek, maar echt warm is dat fairtrade materiaal dus niet. Ik ging voor de witte variant, maar ik tip je vandaag de twaalf leukste exemplaren uit de collectie van dit hippe merk!

| één tweedrie viervijfzeszevenachtnegentienelftwaalf |

Diadora

Diadora

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers