Altijd warme koffie met de Keepcup

Ik weet niet hoe het met jou zit. Maar in de buurt van mijn kinderen drink ik nóóit een hete kop koffie. De Keepcup biedt een stijlvolle uitkomst. Bedacht om de wereld een stukje te verbeteren, maar stiekem vooral een koffiebeker die je alleen al vanwege het gelikte design gewoon moet hebben.

Het liefst drink ik ’s ochtends twee cuppucino. Uiteraard zet ik een mok cappucino heet op tafel maar dan begint de ellende. Mijn peuter heeft onmiddelijk hulp nodig met het aantrekken van haar prinsessenjurk en bijbehorende glitterhakken, mijn babydochter laat vanuit haar bedje duidelijk weten dat haar ochtendslaapje voorbij is. Tien minuten later is koude koffie het resultaat. Maar vanaf nu is daar: de Keepcup.

Het Australische brein achter de Keepcup wilde vanwege het milieu af van alle wegwerpbekers en bedacht de Keepcup. De bekers zijn gemaakt van polypropeen, soms in combinatie met glas of kurk ,en daarmee een stuk milieuvriendelijker dan de kartonnen wegwerpbekers die er jaren overdoen om afgebroken te worden. Recycle je Keepcup keer op keer door hem mee te nemen naar je werk, naar je favoriete koffie takeaway en natuurlijk door hem ook thuis te gebruiken. De beker is af te sluiten (niet antilek!), houdt thee of koffie 20-30 minuten langer warm dan een wegwerpbeker en is geschikt voor de afwasmachine. De collectie bestaat uit bekers in verschillende maten met ontelbaar veel verschillende kleurencombi’s en dus is er voor iedereen wel een exemplaar in de collectie waar je hebberig van wordt. En zit jouw favo combi er nog niet tussen? Via de website kan je nu zelfs je eigen Keepcup ontwerpen.

Je bestelt de Keepcup via de website of in Nederland via www.huntingthepretty.com en www.puurhip.nl

keepcup, warme koffie, moeders,

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers