Aro Art for kids. En ook een beetje voor grote mensen hoor…

Instagram is ‘by far’ mijn favoriete sociale medium. Ik ben redelijk visueel ingesteld dus ik kan uren zoeken, scrollen kijken en ontdekken. Het is dan ook mijn grootste inspiratiebron voor mijn blog, want vaak kom ik items tegen waar ik direct blij van wordt. Zo spotte ik afgelopen week deze kinderkunst. Vandaag alles over Aro!

Aro for kids is kunst voor kinderen. Maar wat mij betreft zijn de artistieke borduurwerkjes ook super leuk voor grote mensen. Deze vrolijke rondjes zijn namelijk te gek boven een ledikantje maar ook naast het grote bed of aan de wand bij je werkplek. Ontwerpster Marta Insa is het creatieve brein achter Aro. Haar droom is om speciale en unieke items voor de kinderkamer te maken. Elke Aro is dan ook ‘handmade by Marta’ en gemaakt van alleen maar natuurlijke materialen: hout, katoen, katoenen garen en waterverf.

Aro ArtMarta maakt elke Aro op bestelling en dus duurt het een paar dagen voordat hij bij jou in huis hangt. Je krijgt een berichtje wanneer jouw Aro klaar en verstuurd is, en hij wordt bezorgd in een bedrukt katoenen bewaarzakje en een doosje. De kunstwerken hebben een diameter van 15 centimeter.

De prijzen van de Aro’s liggen tussen de 35 en 40 euro en je bestelt ze op via www.psikhouvanjou.nl. Op ons verlanglijstje staan Peach en Sol. Voor welke Aro ga jij?

Aro Art

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers