Art for Lucky Baby’s

8442831546_da982a9e86_o

Ook zoveel zwangere vrienden/collega’s in je omgeving? Het is vaak lastig een kraamcadeautje te vinden dat origineel is én direct tot de favorieten van de ouders behoort. De artistieke knuffels van het Deense Lucky Boy Sunday bieden de oplossing!

Designers Camilla Koerschen en Camilla Ebdrup startten hun ultra hippe label op een lazy zondag in 2007. De dames: ‘ we sat down on a bench by the lakes in copenhagen, shaking each other hands promising to design the best brand we could think off ‘. En die belofte hebben ze dubbel en dwars waargemaakt.

Elk exemplaar is gemaakt van super zachte alpaca wol en wordt met de  hand gebreid in Bolivia. Verwacht geen doorsnee teddy’s, maar maak kennis met onder andere de vrolijk gestrikte Bow Jovi, de iets wat bedachtzame Bobo, de dame met het gestreepte jurkje Miss White, de betrouwbare lobbes Sad Joe en de licht lugubere Loulou. Stiekem is elke telg uit de Lucky Boy Sunday-familie gewoon een kunstobject, maar dan heel lief, zacht en knuffelbaar. Helemaal geen baby’s in de buurt of wil je voor jezelf iets kopen van de Camilla’s? Geen probleem! Er zitten ook fijne kussen en dekens in de collectie, die in geen enkel interieur misstaan.

Shop Lucky Boy Sunday online bij Knuffels à la Carte en in de 9 straatjes in Amsterdam bij AnnLiz.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers