Augustus favorieten!

Een nieuwe maand, een nieuwe mood. En wel een op en top zomermood, want de afgelopen weken kunnen zo in een boekje met een gouden randje. Vandaag een moodboard met wat ons deze dagen zoal bezighoudt en ik kan alvast een tipje van de sluier oplichten: we live the good life! We vieren vakantie!

Onze augustus favorieten trappen we graag af met het allerbeste nieuws: Emilia heeft leren fietsen. In een paar dagen was het gebeurd. Hoewel ze vorige week nog piepte dat zij het in elk geval nooit zou leren, crosst ze nu als een echte Tom Dumoulin door ons dorp. Op haar verlanglijstje staat een fiets in haar eigen maat. Ons oog is gevallen op deze te gekke donkerroze Pick Up van Loekie.

En mijn mijn wishlist? Daar staat dit taartplateau van Iitala. Op de één of andere manier heb ik een beetje last van de bakkriebels en dus tover ik elke week wel voor een gelegenheid een taart op tafel. En eigenlijk hoort daar natuurlijk een passende schaal bij. Nou is dit exemplaar van Iitala al een eyecather opzich, laat staat dat er een lekker zomertaart op prijkt!

Donna Hay is momenteel mijn grootste culinaire inspiratiebron. Grappig is dat wel aangezien ik lang geen enkel boek van haar in de kast had staan, en nog nooit iets van haar had gemaakt. Inmiddels ben ik fan van Basics to Brilliance Kids en speur ik dagelijks haar website af naar recepten. De bananencake én bananenkoekjes zijn hier vandaag verslonden. Elke thuisbakker verdient een Kitchenaid en dit exemplaar is nu in de bonus bij de Bijenkorf!

Omdat je niet de hele dag in de zee kunt hangen, bouw regelmatig ook wat rustmomenten in voor de kids. Zo heeft Emilia een moment op de dag dat ze lekker op de bank boeken leest. De afgelopen dagen was zij vooral in de weer met Het Grote Taartenboek en Chimp & Bunny. Ook hebben we deze week een bezoekje gebracht aan de Filmschuur in Haarlem. Rita en Krokodil 2 stond op het filmmenu en zowel Emilia als Ottilie hebben zich enorm vermaakt.

| En ook: een oudroze koeltas van Numero 74 – de ‘Salut-tas’ van Emile et Ida – de vossenrugtas van Emile et Ida – de poezenrugtas van Emile et Ida – de bollenrugtas van Bobo Choses – het bonbonkussentje en de roze en blauwe vissenkussens van Oyoy |

Augustus favorieten

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers