Ay-kasa kratjes. Hip en handig!

Opeens zie ik ze overal: de gekleurde kratjes van Ay-kasa. Mijn Instagram wordt werkelijk overspoeld met foto’s van hoekjes waar de kratten als decoratie zijn gebruikt en van werktafels voor groot en klein waar ze als handige opbergers dienen. Vandaag alle ins & out over deze kleine hype!

Het is toch grappig hoe dingen soms gaan. Ik spotte de kratjes van Ay-kasa online en vond ze in eerste instantie medium. Ik dacht: is dit nu echt de nieuwe kinderkamer trend? Beetje cheap. Maar hoe meer ik door mijn Instagram scroll en hoe meer gezellige foto’s ik tegenkom waarin de kratjes zijn gebruik, hoe leuker ik ze begin te vinden. Dat ze in allemaal kekke kleurtjes te koop zijn, maakt deze hype nog beter. En dan wordt het feit dat Ay-kasa kratjes gemaakt zijn van gerecycled plastic, makkelijk te stapelen én makkelijk op te klappen zijn, eigenlijk alleen maar bijzaak. Toch?

| eentweedrieviervijfzes zevenachtnegentienelftwaalf |

| dertienveertienvijftienzestienzeventienachttiennegentien twintigeenentwintigtweeëntwintigdrieëntwintigvierentwintig |

Ay-kasa

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers