Birkenstocks zijn comfortabel, functioneel en… hartstikke hip!

Birkenstocks zijn terug van weggeweest. Althans, bij mij. Een paar jaar stonden mijn bruine exemplaren te verstoffen in de kast. Tot ik las dat Isabel Marant ze dagelijks draagt en dat ik me daardoor realiseerde dat zo ook gewoon mega comfortabel zijn en blijkbaar dus ook nog eens helemaal hip. Ik tip je vandaag mijn twaalf favo modellen!

Of Isabel Marant echt Birkenstocks draagt? Ja dus! Ze draagt ze niet alleen, maar heeft zelfs een eigen ontwerp slipper met het kenmerkende anatomische voetbed in haar collectie opgenomen. Anno 2018 mag een Birkenstock dus gewoon aan onze voetjes bungelen. En dat is niet raar. Ze lopen namelijk echt te lekker, zijn lief voor je voeten én rug, ze zijn duurzaam geproduceerd en er is zo’n brede collectie dat er ook voor jou een kek paar te vinden is. Zelf draag ik nummer één, maar voor volgend jaar staat nummer drie op mijn wishlist. Gespot bij Luise van Green Kitchen Stories en super cool! Voor welk exemplaar ga jij?

| ééntweedrieviervijf zeszevenachtnegentienelf twaalf |birkenstocks

 

Birkenstocks

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers