Bobo Choses AW18/19 is gearriveerd. Welkom Happysads!

Kleurrijk, speels en een tikkie artistiek zijn absoluut de kernwoorden van het Spaanse kindermerk Bobo Choses. Het komend seizoen heeft dan wel de titel ‘The Happysads’ meegekregen, ik word vooral erg happy van de items. Mijn favorieten uit de collectie check je vandaag in mijn blog!

Bobo Choses AW18/19 ligt in winkels en staat online en dat betekent: shoppen! Voor Emilia koop ik al een paar jaar één of twee items van Bobo Choses. De stoffen zijn zacht en stevig tegelijk en dat betekent dat er in elk kledingstuk lekker gespeeld kan worden. De printjes zijn altijd apart en spreken vaak tot de verbeelding van kinderen. De collectie van Bobo Choses is gemaakt van organisch katoen, kan wasmachine in en uit en blijft absoluut prachtig. Ik vind het dan ook niet erg om voor die paar items die we ervan kopen iets meer te betalen, want ik combineer de kleding eindeloos door met de meer betaalbare merken. Emilia’s favoriete kledingstuk voor komende herfst is nu al bekend: nummertje één. En voor Ottie lijkt mij nummer zeven wel iets. Lekker stoer! Pomme de Jus in Rotterdam verkoopt een groot gedeelte van de collectie (ook online!), net als Big en Belg in Amsterdam. Online shoppen kan ook, bij Smallable bijvoorbeeld.

| ééntweedrie viervijfzeszeven achtnegen tienelftwaalf |Bobo Choses AW18/19

| dertienveertienvijftien  – zestien zeventienachttien negentien twintigeenentwintigtweeëntwintigdrieëntwintigvierentwintig |Bobo Choses AW18/19

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers