Bon Dep versiert je haar!

Het Noorse Bon Dep maakt klassieke accessoires voor in je haar, maar dan met een vette twist. Denk aan: klemmen in de vorm van een kus of het woord ‘love’, sterren-clipjes mét glitters, elastiekjes met pompoms en meer. Ik tip je de zestien leukste items uit de collectie!

Ooit kocht ik in New York een exorbitant dure lichtroze kam voor in mijn haar van het Franse label ‘Alexandre‘. Zoiets als je hieronder ziet op nummer zeven en tien. Mijn vriendinnetjes verklaarden mij voor gek vanwege de prijs en dat begreep ik best. Maar ik heb de kam na tien jaar nog steeds en ik draag hem nog steeds met plezier. Zo’n gekke investering was het in the end dus niet! Bon Dep heeft een collectie waar ik net zo blij van wordt.

Om te beginnen vind ik de kleuren al te gek. Rokerig rozerood, warm oranje, geel en felroze met glitters. Totaal anders dan het standaard zwart en bruin waar spelden vaak van gemaakt zijn. Naast de kleuren zijn de ontwerpen net zo spannend. De kus-clip en kus-speld zijn mijn absolute favorieten! Bon Dep heeft ook super fijne elastiekjes (zestien), die verkrijgbaar zijn in 1001 verschillende kleuren. Uiteraard bedoeld voor in je haar, maar net zo stijlvol als armbandje.

Helaas heb ik geen Nederlandse webshop gevonden met een uitgebreide collectie, maar ik verwijs hieronder naar twee sites die gewoon internationaal leveren. Problem solved dus.

| één twee drieviervijfzes zeven achtnegentienelf twaalfdertienveertien vijftienzestien |

Bon Dep

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers