Cadeautje! Deze collage is de roze droom voor elke meisjes peuter!

Think pink! Jip en Janneke, Sam en Julia, prinses Aurore en Ariel, de liefste knuffels, wat aardbeien ijsjes, onze tiptop geklede barbies, Pim en Pom en nog meer favorieten van van mijn dochters. Met een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar mixte ik alle plaatjes tot dé ultieme achtergrond voor onze familie-ipad. Word jij er ook happy van? Ik geef hem aan je. Cadeau!

Welke meisjes peuter vindt deze collage nou niet te gek? Stiekem vind ik hem zelf ook behoorlijk gezellig om naar te kijken. Omdat we met het vliegtuig met vakantie gaan, heb ik onze ipad even opgefrist. Overbodige apps eraf, een batterij aan filmpjes en luisterboeken erop en natuurlijk hoort daar een splinternieuwe achtergrond bij. Als je hem net zo leuk vindt als wij klik dan hier om de afbeelding in hoge resolutie te downloaden! Hij is qua formaat perfect als achtergrond op de ipad, maar uitprinten en als poster aan de muur hangen kan natuurlijk ook.

Als je nou helemaal geen meisje hebt, maar juist een stoere jongen die van brandweerman Sam en Jake en de Nooitgedacht piraatjes houdt. Als jouw meisje totaal andere prinsessen, boeken en knuffels als topfavoriet heeft. Of als je liever niet voor de kinderen maar lekker voor jezelf een afbeelding met alles dat je lief zou willen hebben. Kortom als niet deze maar een super persoonlijke collage voor jou of je kinderen wilt, geen probleem! Stuur een mailtje naar charlottemood@gmail.com en ik ga met jouw favorieten aan de slag.

peuter

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers