Chiapudding met banaan en… pindakaas!

Een overnight ontbijtje is zooo makkelijk en echt te lekker. Meestal maak ik een kom met havermout, maar nu heb ik eindelijk hét recept gevonden voor de lekkerste chiapudding. Ideaal als je een ochtend koolhydraat-arm wilt ontbijten!

Chiapudding maken is volgens talloze foodbloggers echt een fluitje van een cent. Maar op de één of andere manier lukte het mij tot nu toe niet om een recept te vinden waar ik ook echt blij van werd. Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als mijn zoektocht naar het perfecte overnight havermout recept. Net als bij dat recept bleek magere kwark het geheime ingrediënt om een stevige en romige substantie te krijgen. Precies zoals ik het lekker vind. Hierbij hét recept.

Mix in een kommetje 150 gram magere kwark met een halve banaan in kleine stukjes, twee eetlepels chiazaad en een scheutje water. Even echt goed doorroeren! Dek dit af en zet het een nacht in de ijkast. Ik voegde vanochtend nog een perzik en een eetlepel pindakaas toe. Bon appetit!

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers