Chiapudding met gebakken appel en bramen

Het is super fijn om ‘s ochtends een ontbijtje in de ijskast vinden waar je NIETS meer aan hoeft te doen. Ik maak nu bijna elke avond chiapudding die ik de volgende ochtend het liefst in bed eet als de kinderen nog slapen. Nadat zij wakker worden is het allemaal al hectisch genoeg en daarom begint mijn ontbijtje (met daarnaast een cappuccino) een soort heilig me-time moment van de dag te worden…

Mix in een kommetje 150 gram magere kwark met een halve banaan in kleine stukjes, twee eetlepels chiazaad en een scheutje water. Even echt goed doorroeren! Dek dit af en zet het een nacht in de ijkast. Lekker met een 1/2 schaaltje bramen, 1/2 gebakken appel of peer met kaneel (die ik ‘s avonds al bak) en off course….. mijn eeuwige eetlepel 100% pindakaas! Bon appetit!

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers