Coco’s Imagination

Cocodeparis

“My world is a fantasy, to create my prints i use a blender: I put inside my own original artwork, some vintage ephemera, some illusion, some reality, some past, some future, and a lot of imagination.”  Deze woorden zijn afkomstig van de franse grafisch ontwerpster Coco de Paris.

Coco bedrukt oude kranten met fleurige prints van een bonte verzameling dieren, die op sommige posters een mensenleven lijken te leiden. Denk aan een teckel die net uit de cockpit van een vliegtuig is gestapt, een aap die met zijn roodwit gestipte feesthoed en toeter klaar is voor zijn verjaardagspartijtje, twee giraffen die een gezellig ritje maken in een open rode eend of het staatsportret van een charmant geklede koninklijke kat.

Coco de Paris verkoopt de vrolijke posters op haar eigen site en via het bekende Etsy. De afmetingen van de posters zijn 19,5 cm bij 29,5 cm en de prijzen liggen gemiddeld rond de acht euro. De posters zijn niet alleen geschikt als pronkstukken aan je eigen muur, vanwege de vriendelijke prijs zijn ze ook nog eens ideaal als cadeautje! www.cocodeparis.com

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers