Crocodile Creek ballen

Wedden dat jij nu ook voor de buis zit? Voor de spannende wedstrijd Tottenham-Ajax bedoel ik inderdaad. Eén ding is zeker: mochten ‘we’ winnen, dan stijgt de voetbalkoorts naar een maximum. Ook bij jouw kids. Ik tip je vandaag leukste ballen voor een potje voetbal in de tuin of op het strand!

Zelfs mijn vijfjarige kleuter Emilia begon laatst al over ‘Ajax’, en ze wist er nog meer over te vertellen dan ik had verwacht. Flink aangestoken door haar klasgenoten op school. En toen we een paar dagen geleden op een klein voetbalveldje waren, wilde ze Ajax ook wel naspelen. Binnenkort kan ze dat in stijl! Ik heb namelijk een kekke bal van Crocodile Creek op het oog, en daarmee steelt ze sowieso de show. Hierbij zestien exemplaren waar elk voetballertje in spé happy van wordt.

| ééntweedrieviervijf zeszevenachtnegentienelf twaalfdertienveertienvijftienzestien |

Crocodile Creek

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers