De Bubble buddy!

Natuurlijk hoor ik je denken: ‘komt ze nou met zeephouder?’. Ja! Ik ben ook geen blokjes-zeep-persoon, maar van de Bubble buddy word ik echt blij. We gaan ermee schoonmaken, haren wassen, ons gezicht schoonpoetsen, scrubben en meer. ‘We’ dus. Want ook jij bent na vandaag fan!

Designer Foekje Fleur ontwierp de Bubble Buddy, een zeeprasp, zeephouder en bewaardoosje voor zeep in één. Niet alleen bloedje mooi voor op je aanrecht of wastafel maar ook nog eens goed voor ons milieu. Het uitgangspunt voor het ontwikkelen van de Bubble buddy was eenvoudig: iedereen heeft tal van shampoo flessen, vloeibare was- en schoonmaakmiddelen (en meer!) in huis. De vloeistof in de flessen bevat vooral water en relatief weinig werkzame stoffen. Waarom halen we het water er niet uit, stoppen we de werkzame stoffen niet in een blok zeep en verpakken we die niet gewoon in papier? Dat scheelt transportkosten en plastic flessen. Net als vroeger. De zeephouder zelf wordt uiteraard ook gemaakt van hergebruikte plastic flessen.

De Bubble buddy wordt geleverd met bijbehorende multifunctionele ‘schoonmaakzeep’ van Werfzeep die geschikt is voor zowel schoonmaken, afwassen, de was doen of je handen wassen. Gewoon wat zeep raspen en toevoegen aan de emmer heet water. De zeep ruikt heerlijk fris naar citroenella en limoen. Maar er is meer! Werfzeep heeft een uitgebreide collectie die allemaal fantastisch te gebruiken zijn in combinatie met de Bubble buddy. Denk aan shampoo zeep voor je haren, groene kleizeep om je gezicht mee te reinigen, koffiescrub om je huid mee te scrubben en ga zo maar door. Ik heb de zeepjes voor je op een rijtje gezet!

De Bubble Buddy is er in acht kleuren en shop je voor 16,90 bij Juffrouw Slak in het Kleverpark in Haarlem of via de site van Foekje Fleur.

| 1. Shampoo – 2. Kruidenzeep – 3. Schoonmaakzeep – 4. Citruszeep – 5. Groene kleizeep – 6. Koffiescrub – 7. Scheerzeep – 8. Calendulazeep – 9. Chocoladeswirl – 10. Lavendelzeep – 11. Vetiverzeep – 12. Karitézeep – 13. Comfrey – 14. Honingzeep – 15. Boszeep – 16. Olijfzeep – 17. Ravensara – 18. Oryza – 19. Ylang Ylangzeep – 20. Bloesemzeep – 21. Haverscrub |

Bubble buddy

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers