Dé cadeautjes voor Emilia en Ottilie op een rijtje!

Het aftellen is begonnen! Sint en Piet zijn inmiddels veilig gearriveerd in het land en dat betekent dat mijn kinderen de nachtjes op de aftelkalender afstrepen tot 5 december. Pakjesavond! Benieuwd wat er (hopelijk) allemaal in onze zak van Sinterklaas te vinden is?

Het is elk jaar weer en kunst: sinterklaascadeautjes inkopen. Gedurende het hele jaar denk ik er al over na. Als ik iets leuks tegenkom schrijf ik het op. Uit ervaring weet ik inmiddels dat extra veel cadeautjes niet per se extra leuk zijn en dus probeer ik het ook dit jaar weer een beetje ‘normaal’ te houden. Ook heb ik me er bij neergelegd dat je niet ontkomt aan plastic spullen waar je als ouder totaal de grap niet van inziet. Stiekem stop ik altijd wat handige dingen in de zak. Zoals een nieuw theetijd serviesje en die leuke opbergkratten van Ay-kasa. Hierbij op een rijtje wie wat bij ons krijgt!

Emilia (bijna 5 jaar) | Lego Friends ‘het zwembad’ – Lego Friends ‘Emma’s slaapkamer’ Barbie ‘Fashionistas’ opbergkratje Ay-kasa – theetijdservies van Rice – Shimmer en Shine ‘Shimmer Genie’ pop – Cupcake poppetje |

Ottilie (2,5 jaar) | Green Toys Cupcake Set – de Play Doh keukenmixerBaby Born reiswieg – opbergkratje Ay-kasa – theetijdservies van Rice – Shimmer en Shine ‘Genie Leah’ pop – Cupcake poppetjeChelsea met treintje |

cadeautjes

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers