Dé cadeautjes voor onze vriendjes op een rijtje!

Leuk natuurlijk al die meisjescadeautjes, maar wat zijn dé cadeaus die Sint zeker aan alle jongens moet geven dit jaar? Ik verzamelde de verlanglijstjes van de beste vrienden van Emilia en Ottilie en selecteerde de gaafste items. Opletten Sint!

Eerlijk is eerlijk: ik zit slecht in de jongensgadgets. Ik ben best wel een meisjesmamma en daardoor heb ik minder verstand van cadeautjes waar jongens blij van worden. Gelukkig hebben al mijn vriendinnen jongens en dus was het een makkie om de wensenlijstjes van de heren te bemachtigen. Ik tip je de cadeaus van de peuter en kleuters van Eva en Kathelijne!

| Playmobil politie terreinwagen met speedboot – Monopoly Junior‘Mijn Dino kijk- en zoekboek’houten gereedschapskist, New Classic Toys – Paw Patrol Chase Flip Fly ‘De Gorgels en het geheim van de gletsjer’, Jochem Myer – Bobba knuffel – draagbare Soundmaster karaokeset – schooltas Tiger van Little Legends – Lego City wekker politieagent – Neon wolkenlampje Tweat Beats |

cadeautjes

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers