De jeansrok voor: never out of style en onmisbaar dit najaar

Met een overhemd en kort vestje, met een vrolijke sweater of met een top en een getailleerd jasje: met een denim rokje ben je altijd up-to-date. Deze allrounder is werkelijk met elke stijl te combineren en bij vrijwel alle gelegenheden te dragen. Vandaag tip ik je de 16 beste jeansrokken voor ‘ladies & mothers’ van het nieuwe modeseizoen.

Opeens lijkt hij echt overal: de jeansrok. Op Pinterest wemelt het van de outfits met deze klassieker en ook in alle september uitgaven van de grote bladen komt hij veelvuldig voor. Opvallend is wel dat de denim rok dit modeseizoen langer is. Met een paar gympjes eronder is dat ook nog eens hip en comfortabel tegelijk. Knopen en aan de voorkant zijn ook hartstikke ‘in’. Keuze genoeg dus! Je begrijpt, ik moest op zoek naar mijn exemplaar voor komende winter. Ik speurde naar de 16 leukste exemplaren van dit moment, inmiddels zijn nummer 2 en 8 naar mij onderweg. Ben benieuwd welke het gaat worden!

16x de jeansrok van dit moment!

| 1. Maison Scotch – 2. Kings of Indigo – 3. Gant – 4. S. Oliver – 5. Denham Jeans – 6. S. Oliver – 7. G-Star – 8. Kings of Indigo – 9. New Look – 10. Tommy Hilfiger – 11. Weekday – 12. Diesel – 13. Tommy Hilfiger – 14. G-Star – 15. S. Oliver – 16. Calvin Klein |

jeansrok

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers