De leukste kinderwinkels in België

Dit weer is ideaal om de kledingkast, de kamertjes én speelgoedmand van je oogappeltjes compleet te restylen en dus is het tijd om te shoppen. En waarom niet eens in België? Onze zuiderburen hebben klasse en daardoor ook fantastische winkels. Deze shortlist van kinderwinkels volg ik al een tijdje via social media en keer op keer zie ik de leukste items voorbij komen.

Yes i know, voor deze kinderwinkels in België zitten dus in België en daar fiets je niet even heen, maar niet getreurd: vier van de vijf winkels hebben een eigen webshop! Dus pak een grote kop thee, een warme wafel en nestel je lekker in je favoriete 'zetel' met je laptop en houd je credit card in de aanslag. Shop till you drop!

1. | Anna Pops | Plaats: Aalst | Mét webshop
Gestart als kleinschalige schoenenwinkel vanuit het huis van de eigenaresse. Nu een complete winkel met niet alleen schoenen maar ook kleding. De collectie schoenen bestaat uit kleurrijke en kwalitatieve exemplaren. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van milieuvriendelijke materialen en vervaardigd door middel van een ambachtelijk productieproces. Bij Anna Pops vind je schoenen van merken als Galluci, EasyPeasy, Ocra, Bergstein en Pom d'api. Qua kleding kun je er terecht voor Miss Chips, The Animal's Observatory en Louis Louise.

2. | Goldfish | Plaats: Mechelen | Mét webshop
Waar de meeste winkels naast hun lijfelijke winkel een webshop beginnen, is het verhaal bij Goldfish andersom. Sinds 2011 bestaat deze  webshop voor kinderen van 0 tm 16 jaar, in 2015 opende ze de winkel in de Mechelse Vijfhoek. Je shopt bij Goldfish kleding van merken als Bobo Choses, Gray Label, Mini Rodini, Anne Kurris, Kids Case, Louise Misha, Soft Gallery en veel meer.

3. | KID | Plaats: Antwerpen | Mét webshop
Met een uitgebreide collectie van kleding, schoenen en interieur accessoires is KID een klein kinderwarenhuis. Kleding en schoenen koop je er voor baby's, tieners en alles daar tussen. Qua lifestyle vind je er skincare producten, speelgoed, beddengoed en te gekke knuffels. Welke merken je onder andere bij KID tegenkomt? Lucky Boy Sunday, BlaBla, 1+ in the family, Popupshop, Minois, Salt Water Sandals, Les coyotes de Paris, Moumout en Rock & Pebble.

4. | Play by Rewind | Plaats: Antwerpen | Mét webshop
Deze Antwerpse winkel heeft fantastische kleding en schoenen, maar de lifestyle afdeling doet het hem. Bezoek de webshop op eigen risico want je wilt gegarandeerd álles hebben! De vrolijke bijtketting Flora van Lara & Ollie belandde in mijn winkelwagentje, net als het knuffeldoekje Kitty van Kippins en het 'Baby's eerste boek' van Design Letters. Play by Rewind verkoopt ook Ferm Living, Omy, Nailmatic, Londji, Maileg, Greentoys, Bloomingville en meer andere labels.

5. | Kids on the docks | Plaats: Antwerpen
Eigenlijk zou iedereen met kinderen ooit verplicht naar België moeten afreizen om bij deze winkel te shoppen. Waarom? Omdat Nicole Campo haar winkel al 20 jaar inricht met een unieke collectie voor baby tot en met tiener. Koos Nicole voorheen vooral Belgische designers zoals Bellerose, nu mixt ze haar oorspronkelijke merken met internationale originele labels. Denk aan de Britse labels Stella McCartney en Caramel Baby & Child, het Franse Bonpoint en Bonton en het Spaanse Bobo Choses. Misschien heeft Kids on the docks dan geen webshop, deze winkel is wel onmisbaar in dit rijtje.

kids shopping, kinderwinkels, winkels, belgie, anna pops, kids on the docks, goldfish, kids antwerp, antwerpen, aalst, mechelen

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers