De mindful me-time planner is dé musthave van dit moment

Lukt het jou ook niet om tijd voor jezelf te plannen? Doe mee met Mooddot’s eerste winactie van 2018 en scoor deze superhandige printable: de mindful me-time planner. Print hem elke week uit en neem de tijd om een paar activiteiten te kiezen waar jij rustig van wordt, waar je energie van krijgt. Ik geef 10 planners weg! Doe je mee?

In het hectische leven vergeet ik vaak één ding totaal: tijd voor mijzelf. Dat klinkt misschien gek uit de mond van iemand die voornamelijk voor de kindjes zorgt, maar thuisblijfmoeders hebben ook meer dan een fulltime job als CEO van het complete huishouden en creatieve entertainer van de kinderen. Zo heb ik dat ook eens gezegd. Of je nu vaak thuis bent, weinig thuis bent of iets in between: me-time is voor ons allemaal belangrijk. Met de mindful me-time planner blok je echt een paar momenten in de week voor jezelf. Kies een activiteit en pak je rust. Op de planner is ruimte voor je doelen, notities, liefste quotes en je kunt je mood van de dag markeren. Ook kun je in de planner dagelijks met jezelf afspreken op welk tijdstip je even alle schermen uitzet. Geeft ook al lucht…

Hoe je kans maakt?

Like de pagina van Mooddot op Facebook
Like (en deel) de post over de mindful me-time planner
Laat een reactie achter onder de post

Op zondag 14 januari worden rond 20.00 de 10 gelukkigen bekend gemaakt!
De winnaars ontvangen de planner in PDF.

mindful me-time planner

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers