Moederdag wishlist 2018! Alle beste cadeautjes op een rijtje…

Niet komende zondag maar de zondag daarop is het de mooiste dag van het jaar: moederdag! Wat een feest. Voor elke zoon, dochter of misschien wel meelezende pappa heb ik een uitgebreide wishlist gemaakt waar elke mamma happy van wordt.

Emilia heeft hele ‘wilde plannen’ bedacht voor moederdag 2018. Ze wil uitgebreid ontbijten mét croissantjes, maar nog niet met het moederdagcadeautje dat ze op school heeft gemaakt. Dat neemt ze namelijk mee naar onze picknick. Want dat moet het moment van het jaar worden! Grote gevulde mand met allerlei lekkers mee, hopen op een warm zonnetje en gaan. Heel misschien eventueel zit er nog wel een pakje in de picknickmand van Emilia, en dan bij voorkeur eentje die ook op deze wislist staat…. 🙂

Kookboeken: Sweet, Veg, Havermoutje, Mari plukt de dag.
Tassen: De Sleazy Jane van O my Bag, de rieten shopper van Vanessa Bruno, de roze toilettas van Nobodinoz.
Kleding: Okergele rok en roze sweater met blauwe opdruk Scotch and Soda.
En dan die te gekke pins: wolkje, vliegtuigje, ster.
In de keuken: houten plank van Iitala, theekop met dekseltje en gele theezeef van Kinto, zonnig gele stoofpan van le Creuset, kop, kommen én melkkannetje met ‘Rainbow’ print van Emma Bridgewater, schaaltje in de vorm van een croissantje.
Beauty: de allerlekkerste shower- en hairgel ter wereld is The Olive Branch van Lush.
Doen: naar de Jip en Janneke voorstelling in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal of lunchen bij Tent 6 in Zandvoort.

Zondag 13 mei is het moederdag!

Moederdag

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers