De speelgoedmanden van Rice zijn een musthave voor elke speelhoek

Onze belangrijkste speelgoedmand lag al tijden uit elkaar, toen ik twee speelgoedmanden van Rice bij een vriendin spotte. Je zag direct: deze manden maken de speelhoek, maar zijn ook prijzig. Nou prijzig zijn ze zeker, alleen dat ze de speelhoek enorm pimpen is voor mij soms net een tikkie belangrijker.

Je begrijpt: ik ging op jacht naar een eigen exemplaar, eentje waar ik net zo vrolijk van zou worden. De keuze was lastig want de speelgoedmanden van Rice wil je eigenlijk allemaal hebben. Maar voilà! Dit is onze mand geworden. Vandaag tip ik je de twaalf leuksten uit de collectie van mijn favoriete Deense label.

| eentweedrieviervijfzeszevenachtnegentienelftwaalf Speelgoedmanden van Rice

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers