De Squisy: zacht, schattig en een ware rage onder kinderen!

Heb je kleine kinderen? Dikke kans dat je al wel eens over de ‘Squisy’ hebt gehoord. Bij ons is er sinds vorige week gemiept om de veredelde stressbal, en nu hebben we eindelijk een exemplaar in huis. Eentje waarvan ik begrijp dat een meisje van vier haar leuk vindt. Ze heet Felina en kwam in een flesje met haar vriendje Winnie.

Voor iedereen die nog niet weet wat een Squisy is, geef ik eerst een mini college: het is in feite een zachte stressbal voor kinderen. Als je ze indrukt, gaan ze vervolgens extreem langzaam weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Squicy’s zijn er in uiteenlopende vormen en kleuren. Sommige hebben zelfs een eigen geur! Er zijn hamburgers, melkpakken, taarten, eenhoorns, teddyberen, schaapjes, fantasiediertjes en nog veel meer. Tot zover het college.

Onze Felina en Winnie komen uit serie nummer één van ‘Smooshy Mushy’. Je koopt een flesje en dan is dé grote verrassing welke Squisy uit de serie erin zit. Bij de Squisy in het flesje vind je nog meer: een klein vriendje, een klein flesje, een naamkaartje en een sticker. Hier thuis is Felina onthaalt als een waar troetelhuisdier. Met een eigen bedje, en een reismandje en een speelplek die niet bereikbaar is voor het zusje van Emilia. Een topcadeau dus! Je bestelt deze Squisy hier of natuurlijk bij Goed Speelgoed in Bloemendaal.

Squisy

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers