De Wobbel

Verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, allemaal momenten in het jaar waarop er veel verschillend speelgoed je huis binnenkomt. Vaak speelgoed met een absolute houdbaarheidsdatum qua speelplezier, zo niet de Wobbel. Deze gebogen plank gaat namelijk wel een leven lang mee.

Natuurlijk vraag je je af waarom de Wobbel zo magisch is voor kinderen. Het ding is immers van hout en ziet er te verantwoord uit. Elke ouder is gewend dat al het speelgoed met die twee kenmerken in de hoek staat mooi te zijn, terwijl er met plastic, fel gekleurde en herrie makende items wordt gespeeld.

Het grappige van de Wobbel is dat alleen volwassenen zich afvragen wat je er precies mee kunt doen. Op internet wemelt het van de filmpjes met kinderen die een Wobbel uit de doos trekken en direct aan de slag gaan. Ze gebruiken hem als brug, tunnel, balanceboard, winkeltje, racebaan, opstapje, hut, stoeltje, poppenbed en ga zo maar door. Eindeloos speelplezier omdat de Wobbel met je kind meegroeit en steeds opnieuw weer iets anders kan zijn.

De Wobbel is een investering maar gaat dan ook generaties mee, en bedenk maar eens van hoeveel speelgoed je dat kunt zeggen. Je bestelt de Wobbel via de website en kunt ook nog eens rekenen op de beste service ooit. Sinds kort is ook de XL versie voor alle pappa’s en mamma’s verkrijgbaar!

Wobbel

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers