De zomer sweater, een musthave voor de hele familie!

Helaas maar waar: als er iets onmisbaar is tijdens een Hollandse zomer is het wel een lekkere sweater. Je neemt hem mee naar het strand voor als het ’s avonds toch een beetje koeler wordt, je hebt hem nodig tijdens de regenachtige dagen zoals afgelopen week en ga je met vakantie dan is hij alleen al fijn voor in het vliegtuig of de auto. Vandaag een blog met 30 sweaters voor mamma, pappa én de kids!

Een zomer sweater is sowieso van 100% katoen en je moet er ook nog een beetje blij van worden. Vooral tijdens die regendagen, als je echt denkt dat de herfst is begonnen, moet je kleding in ieder geval comfortabel en mooi zijn. Emilia heeft sinds kort de roze sweater met volants en gouden sterren (meisjes, nummer twee) in haar collectie en daar hebben we deze vakantie al veel plezier van. Hij gaat samen met knuffel Kussie mee in de tas naar Artis en is warm genoeg voor tijdens onze fietstochtjes naar de speeltuin. Mijn oog is gevallen op de okergele trui van Scotch. Hij lijkt misschien een beetje saai maar klik maar hier, en je ziet: gecombineerd met de juiste top en broek is hij Gucci-catwalk-proof. Natuurlijk hopen we allemaal nog op een hittegolf, maar tot die tijd zitten we er in ieder geval warmpjes bij.

| Ladies en mamma’sééntweedrievier vijf  | Gents en pappa’sééntweedrieviervijf | Babymeisjes ééntwee drieviervijf Meisjesééntweedrievier vijf Babyjongensééntweedrieviervijf Jongens één tweedrie vier vijf |

zomer sweater

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers