Deze kinderzonnebrillen zijn tha bomb!

Op zoek naar een blitse zonnebril voor je little one? Zo eentje die alle vakantiekiekjes net nog een tikkie leuker maakt? Dan ben je op zoek naar de zonnebrillen van Sons and Daughters. Zij hebben een collectie met 1001 verschillende monturen in de meest kekke kleurtjes. Ik tip je vandaag de zestien gaafste uit de collectie!

 Kinderzonnebrillen zijn er tegenwoordig in uiteenlopende modellen. Een toffe zonnebril kan de zomerlook helemaal afmaken. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede bril voor Emilia. en kwam terecht bij Sons and Daughters. Dit Amerikaanse merk verzendt wereldwijd en heeft prijzige maar echt te gekke modelletjes. Ga voor de PIXIE (nummer zes) bij een kleine dame met flair, kies voor de JACKIE (nummer 16) als je thuis een classy fashionista hebt en voor de coole kleine dudes zou ik gaan voor de ROCKY (nummer zeven) of de Hunter (nummer 13). Leuk is dat alle modellen in ontelbaar veel kleuren verkrijgbaar zijn. Goedkoop zijn ze niet: de prijzen beginnen bij 40,00 dollar, maar hé dan heb je ook wel iets!

In Nederland zijn van Sons and Daughters te koop bij Big & Belg in Amsterdam, maar bestellen via de Amerikaanse website kan natuurlijk ook. 

| ééntweedrieviervijfzeszevenachtnegen tienelf twaalf dertien veertienvijftienzestien|

kinderzonnebrillen

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers