Deze poppenhuis stickerboeken zijn ‘typically British’!

In de zomervakantie wordt er gezwommen, geklauterd, gebakken, gekleid, gekleurd en fanatiek gestickerd. De poppenhuis stickerboeken die ik je vandaag tip zijn voorzien van ontelbaar veel stickers, klaar om alle kamers en de tuinen mee in te richten!

Vorig jaar waren wij met de familie een eindeloos lang weekend in de Britse Cotswolds. Denk de film ‘The Holiday’. Denk aan dat dorpje waar Kate Winslet haar cottage bewoonde. Die omgeving heet de Cotswolds. Eigenlijk wilde ik meteen daarheen verhuizen en met mij Emilia. Zij heeft het nog steeds over onze familietrip. Tante Nina gaf Emilia enige tijd geleden een ‘Doll House Sticker Book’ van de uitgever Usborne en sinds wij deze vakantie aan de slag zijn gegaan met het inrichten van dit stickerboek wanen wij ons weer helemaal in Engeland. And we love it. Ons boek is nu bijna ingericht, maar gelukkig zijn er nog veel meer stickerboeken. Wij hebben inmiddels het ‘Country House Garden Sticker Book’ besteld. Met welke versie begin jij?

| Victorian Doll’s House Sticker BookDoll’s House Sticker BookGeorgian Doll’s House Sticker Book Grand Hotel Sticker BookCountry House Sticker BookDepartment Store Sticker BookCountry House Garden Sticker BookRoyal Doll’s House Sticker Book |

stickerbook

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers