Vrolijke Difrax Speentjes

De laatste tijd zie ik mijn kleine buurmeisjes met de meest schattige speentjes. Bloementjes, hartjes, flamingo’s, aardbeien en zo nog honderd vrolijke varianten komen regelmatig voorbij in wandelwagen of Maxi Cosi. Wat ze gemeen hebben? Ze worden allemaal gemaakt door het Nederlandse Difrax. Je herkent de Difrax fopspenen aan de bonte designs maar ook aan het vlindervormige model van de speen. Door deze unieke vorm blijft het neusje vrij, waardoor je baby goed door de neus kan ademen. De gaatjes in het speentje zorgen voor extra luchttoevoer, wat eventuele huidirritatie voorkomt.

Difrax heeft twee soorten fopspenen in haar collectie: de Dental en de Natural spenen. Maar wanneer kies je nu voor welke variant? De Difrax Natural fopspenen hebben een tepelvorm die elke baby snel herkent en zal accepteren. De Difrax Dental fopspenen zijn zo ontworpen dat zij de ontwikkeling van het gehemelte, de tong- en kaakspieren en daarmee dus het gehele gebit stimuleren. De fopspenen zijn er voor je pasgeboren baby maar ook voor kindjes ouder dan 18 maanden. Ze zijn verkrijgbaar bij vrijwel elke drogist maar ook via de website van Difrax.

| 1. Zoete Aardbeitjes, Newborn – 2. Roze Hartjes, Newborn – 3. Lovely Flamingo’s, 0-6 maanden – 4. Zomerse Watermeloen, 6+ maanden – 5. Deftige Roosjes, 6+ maanden – 6. Sappige Appeltjes, 12+ maanden |

Difraxspeentjes

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers