Dit is dé hofleverancier voor ons Maileg muizenhuis!

Ons muizenhuis zou ons muizenhuis niet zijn zonder het Deense Maileg. De muisjes, de meubeltjes en bijna alle accessoires zijn van Maileg. Sinds ik het huis regelmatig op Instagram post, krijg ik vaak de vraag: waar komen alle spulletjes vandaan? Vandaag hét antwoord op die vraag, en de absolute muizen-musthaves van Maileg op een rijtje.

Het Deense Maileg is hot! Ik kende het merk door een kraamcadeautje dat we kregen voor Emilia. Een luciferdoosje met een babymuisje erin waar uren mee is gespeeld. Ik werd echt fan toen ik op Pinterest op een muizenhuis stuitte dat compleet ingericht was met Maileg. Ik had de wishlist voor de inrichting eerder, dan dat ik een geschikt poppenhuis had gevonden. Waar ik de inrichting en muisjes shopte? Bij www.kdootjes.nl natuurlijk!

Deze webshop heeft écht de grootste actuele collectie van Maileg op voorraad. Handig om te weten is dat Maileg een merk is dat werkt met seizoenen. Uniek voor een speelgoedlabel! Er is dus geen vaste collectie. Elk seizoen komen er items bij, en er verdwijnen weer items uit de collectie. Zodra er nieuwe dingen aan de collectie worden toegevoegd, zijn deze meteen te vinden op Kdootjes.

Het Deense merk werd in 1999 opgericht door Dorthe and Erik Mailil, en won al meerdere internationale prijzen voor hun collectie. Dit vanwege het feit dat het merk de fantasie van kinderen prikkelt. Zelf vind ik het bijzonder dat het speelgoed is voor uiteenlopende leeftijden. Een kind van één vindt het leuk, maar een kind van vijf weet er weer op een hele andere manier mee te spelen.  De prachtige producten zijn ontworpen door Dorte en worden met de hand gemaakt. Daardoor is elk meubel, elke muis, elk item uniek. De materialen die gebruikt worden zijn gewoon te mooi. Hout voor de meubels, emaille voor de keuken en wasmachine en niet te vergeten: prachtige stoffen voor de knuffels en de kleding.

Extra fijn aan Kdootjes: de levering is altijd supersnel en de pakjes worden werkelijk prachtig ingepakt. Als je een bijzonder cadeautje koopt, is het geven van het pakje vaak het grootste plezier. En een mooi ingepakt pakketje is daarbij natuurlijk wel noodzakelijk. Hieronder shop je mijn favorieten van Maileg bij onze hofleverancier Kdootjes. Muisjes, spullen voor de inrichting en accessoires. Veel speelplezier!

één – twee – drie – vier – vijf – zes – zeven – acht – negen – tien – elf – twaalf |één – twee – drie – vier – vijf – zes – zeven – acht – negen – tien – elf – twaalf |één – twee – drie – vier – vijf – zes – zeven – acht – negen – tien – elf – twaalf |

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers