Een echte Maileg zomer voor onze muisjes!

Het leuke van het Deense Maileg is dat er elke seizoen nieuwe items aan de collectie worden toegevoegd. Als je Mooddot volgt op Instagram, ken je vast ons muizenhuis en weet je dat wij fan zijn. De zomercollectie 2018 maakt pas écht hebberig. De ligbedden met strandtent staan skyhigh op ons verlanglijstje, maar er is meer. Check vandaag de acht coolste aanwinsten in de Maileg collectie!

De Maileg zomer kan pas echt beginnen als je één van de nieuwste items in huis hebt. Ottilie kreeg voor haar verjaardag al Madame Lapin, onze nieuwe bewoonster met haar geelgestreepte jurk. Ook hebben we de stoere nieuwe kinderwagen bij elkaar gespaard. Allebei te gek. Het meest waanzinnige item is natuurlijk de strandtent, met stretchers en muisjes in zwembroek in bikini! Meer zomer wordt het niet. En heb je het kersverse echtpaar al gespot?

Klik en bestel alle Maileg items via www.kdootjes.nl
| 1. strandtent met muisjes en ligbedden – 2. zomerbroer – 3. zomerzus – 4. baby in slaapzak – 5. stalen buggy – 6. stoeltjes in een muizenmaat – 7. muizentafel – 8. het echtpaar |

Maileg zomer

Maileg

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers