Een foto op hout maakt van een moment een waar kunstwerkje!

Sommige foto’s verdienen meer dan een lijstje. Zoals dit zomerse kiekje van onze dochter Emilia. Door de foto op hout af te laten drukken is dit moment vereeuwigd in een klein kunstwerkje voor aan de muur! Weten waar ik dat heb laten doen?

Natuurlijk kun je bijzondere foto’s inlijsten, maar met deze foto van Emilia wilde ik al lang iets bijzonders doen. Ik heb hem in september 2017 gemaakt in Theater Caprera in Bloemendaal. Op een zomerse zondagochtend gingen wij daar samen met onze bejaarde familiehond Pieni wandelen. Het bos was nog stil, het ochtendlicht was prachtig, Emilia was helemaal in haar element als halve hippie in het lege openluchttheater. Zelf vind ik juist deze foto op hout extra speciaal omdat het de plek waar de foto genomen is benadrukt. Het hout van de bomen, het hout van de stoeltjes in het theater. En dan staan ‘het buiten zijn’ en ‘theater’ ook nog eens symbool voor Emilia.

Via www.fotofabriek.nl maak je van elk fotomoment binnen no time een foto op hout. Kies jouw onvergetelijke fotomoment uit, kies uit berkenplex of vurenhout, kies een formaat en voilà: binnen een paar dagen wordt jouw kunstwerk thuis bezorgd. Een foto op hout bestel je al vanaf 24,99. Klik hier voor alle info. Enig probleem bij ons is nu: waar hangen we de foto op? Ik wil hem in onze kamer, maar Emilia claimt dat het háár ‘kunstfoto’ is….

foto op hout

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers