De EZPZ Happy Bowl redt je spitsuur. Echt.

Stel je hebt een dreumes. Eentje die het niet zo nauw neemt met de tafeletiquette en die er eigenhandig voor zorgt dat haar bord dagelijks sierlijk door de lucht vliegt. Mét pastasaus natuurlijk. Dan heb je maar één ding nodig: een EZPZ Happy Bowl! Wat?

Mijn jongste dochter was voor onze vakantie nog een echte baby. Ze was wel net één jaar, maar nog steeds tevreden in haar box of in de kinderstoel bij mamma in de keuken tijdens het koken. Ik kan me nauwelijks voor de geest halen wat ze nou eigenlijk de hele dag deed voor die twaalf dagen Griekenland, maar het bijbehorende werkwoord was in ieder geval ‘chillen’. Na onze vakantie blijkt Ottilie een geheel andere kant van haarzelf te willen laten zien. Zij is nu een dame die het eten gewoon op de grond laat vallen als ze niet meer wilt. Eentje die het liefst uit haar kinderstoel komt om op tafel te klimmen. En eentje die het hoe dan ook voor elkaar krijgt elke maaltijd haar bordje op de grond te gooien. Liefst met volledige inhoud. Gelukkig is het laatst genoemde probleem volledig verleden tijd! Sinds dit weekend zijn wij in het trotse bezit van de EZPZ Happy Bowl en Otje moet wel een hele knappe dreumes zijn, wil ze die nog op de grond weten te kieperen.

 De EZPZ Happy Bowl is een bordje en placemat in één. Hij is gemaakt van siliconen en zuigt zich vast aan de tafel of kinderstoel zodat hij no way kan verschuiven. Of verschoven kan worden. Geschikt voor magnetron, oven en afwasmachine (hoe handig!). Verkrijgbaar in verschillende kleuren en naast de bowl is er ook een plate-variant in de collectie. Je bestelt de bowl en de plate van EZPZ voor 24,95 via www.wonderstore.nl.

EZPZ Happy

EZPZ Happy

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers