Franse flessen waar je hebberig van wordt

Wij gaan over een paar weken richting de Franse zon! Natuurlijk doe ik een beetje research naar de hotspots in en om l’Ilse sur la Sorgue, Carpentras, Avignon, Saint-Rémy-de-Provence en mijn lievelings: Aix-en-Provence. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik deze week op dit te coole flessenmerkje. Ik kwam er al snel achter dat deze flessen niet alleen de looks hebben, maar dat ze ook ontzettend handig zijn om mee te nemen op reis én dat ze een baby- en peuterleven meegaan. Hebben!

Deze 100% Franse flessen zijn ontworpen door een vader die op reis ging en een inpak probleem had. En laten we eerlijk zijn: welke ouder met kleine kinderen heeft dat nou niet standaard? De flessen van le Biberon Français nemen in ieder geval niet meteen je hele koffer in beslag. Ze zijn zo ontworpen dat je letterlijk drie flessen in elkaar kunt zetten (inclusief spenen en doppen), en ze opgestapeld mee kunt nemen. Handig toch? De flessen zijn geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot en met de peuter leeftijd. Echte meegroei-flessen dus. Van melk, tot later water, thee en diksap, alles kan erin.

Natuurlijk zijn de flessen van le Biberon Français 100% BPA* vrij. Ze zijn los te bestellen of in een setje van drie. Die dus perfect in elkaar passen! Klik en bemachtig je eigen stijlvolle Franse fles!

| een tweedrieviervijf zeszevenacht negentienelftwaalfdertien |

Franse flessen

*Waarom je zo vaak leest ‘BPA-vrij’? Het is belangrijk dat flessen, bakjes, bidons etcetera BPA-vrij zijn omdat BPA de hormoonhuishouding negatief kan beïnvloeden.

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers