Gezond snoepen met Love my Veggies

De laatste weken is mijn oudste dochter moe, huilerig, hangerig en daardoor behoorlijk vervelend. Emilia zit niet bepaald lekker in haar peutervelletje. Ik weet nog niet of het dé oplossing is, maar ik ga extra aandacht besteden aan een gezond eetpatroon. Uiteraard mag een snoepmomentje niet ontbreken. Gelukkig kan ook dat op een verantwoorde manier, met de biologische snoepsterren van Love my Veggies!

Ik heb me ooit voorgenomen om mijn kinderen een hyper gezonde eetstijl aan te meten vanaf het allereerste hapje. Zo zouden ze vanaf hun jeugd al gewend zijn aan uitsluitend gezond eten en drinken. ‘Daar hebben ze dan voor de rest van hun leven iets aan’, dacht ik toen. Nu 3,5 jaar later is er van dit voornemen weinig terecht gekomen. Natuurlijk eten we overwegend gezond maar minder geslaagde keuzes zijn er genoeg. Zo eet Emilia ’s middags een volvette melkliga bij de thee, in het weekend een klein schaaltje pombeertjes bij de borrel en drinkt ze geregeld een appelsapje of (nog erger) een chocomel bij Meneer Paprika.

Omdat ik denk dat haar lichaam nu even behoefte heeft aan uitsluitend gezonde voedingsstoffen skip ik de minder goede keuzes tijdelijk uit haar dagelijks menu. We gaan nu voor extra veel fruit, spinazie, vis en een extra multivitamine. Aan het einde van de middag is er bij ons altijd een klein traktatiemomentje. Ook die probeer ik nu zo gezond mogelijk te houden, met succes want de snoepsterren van Love my Veggies met ‘biet, aardbei & banaan’ zijn hier echt een hit!

Naast onze sterren bestaan deze snoepjes ook in de smaak ‘mango & pompoen’. De snoepsterren zijn geschikt vanaf 8 maanden. Ook zijn er twee verschillende muesli’s in het assortiment van dit jonge bedrijf. Deze zijn er in de smaken ‘wortel & banaan’ en ‘biet & appel’ en zijn geschikt vanaf 1 jaar. Natuurlijk te combineren met kwark of yoghurt maar op de facebookpagina van Love my Veggies vind je ook receptjes met de muesli. Dat gezond ook super lekker kan zijn bewijzen de dames van Love my Veggies!

Je vind de producten van bij AH, Jumbo en in de webshop.Love my Veggies

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers