Met Lillagunga haal je de speeltuin stylish naar binnen

Al het goede komt uit het hoge Noorden! Want hoe absurd mooi zijn deze houten schommels en ringen? Als de dagen straks ineens korter worden en het weer (nog) slechter, haal je de speeltuin gewoon super stijlvol naar binnen met het Finse merk Lillagunga. Denk maar niet dat er daarna überhaupt nog een kind naar een buitenspeeltuin wilt…

In het Zweeds betekent Lillagunga ‘kleine schommel’. En een kleine schommel was precies waar de Fin Anton Stenfors in de zomer van 2010 op zoek naar was. Een schommel is zo gevonden denk je dan, maar eentje met wat stijl is weer een totaal ander verhaal. En dus besloot hij in 2013 zelf een moderne schommel te ontwerpen, die ook binnenshuis niet zou misstaan. Dit was de start van het label Lillagunga. Al snel werd het assortiment uitgebreid met een schommel voor volwassenen, eentje voor peuters en een set houten ringen.

Stenfors doel is om een extra vleugje plezier en verwondering te brengen in het leven van kinderen en dat lijkt verdraaid goed te lukken. Dit speelgoed, als ik het zo kan noemen, is net zo duurzaam en veelzijdig als de Wobbel. Zeker de (grote)schommel en de ringen gaan een kinderleven en langer mee. Emilia hing voor ze haar ringen kreeg regelmatig aan de babyschommel die wij op zolder hebben hangen, en dus was het geen verassing dat ze een succes zouden worden. Ik garandeer je uren speelplezier tijdens de lange winter die voor ons ligt.

De ringen zijn van jou voor 139,00, de klassieke schommel voor 159,00, de grote schommel voor 179,00 en de peuterschommel hangt voor 269,00 in jullie huiskamer. Ik geef toe: voor de items van Lillagunga betaal je een fikse prijs, maar ze beloven je dan ook jarenlang speelplezier! Je bestelt de schommels en ringen via www.lillagunga.com.

Lillagunga

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers