Haarlem Cultuur Festival

Dag zomervakantie, hallo nieuw theaterseizoen! Woon jij in de omgeving van  Haarlem? Dan kun je je dit weekend onderdompelen in (gratis!) te gekke voorstellingen en films tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Lees je mee?

Op zaterdag 8 en zondag 9 september opent de toneel- en filmschuur haar deuren voor de start van het culturele seizoen 2018/2019! Bezoek De Vervelende Bus in de grage van de Toneelschuur, wordt wakker met een workshop Urban Dance in ons café, haal een culturele snack uit de speelautomatiek in de foyer en bezoek een jeugdvoorstelling of -film!

De Vervelende bus 4+ (gratis)
Laat je verrassen door deze fantasierijke voorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen, die zich letterlijk afspeelt in een bus, in onze garage! De Vervelende Bus is een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd.

za 8 sep, elk uur van 12.00 – 16.00 uur & zo 9 sep, elk uur van 10.30 – 14.30 uur

De Speelautomatiek AL (gratis)
In onze foyer staat de Speelautomatiek waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Haal voor € 1,- een culturele snack uit de muur. Altijd prijs!

za 8 sep, 12.00 – 16.00 uur & zo 9 sep, 10.30 – 14.30 uur

Workshop Urban Dance 2+ (gratis)
Dans je wakker tijdens de workshop Urban Dance in ons café, terwijl vaders/moeders/opa’s/oma’s genieten van koffie en iets lekkers van Restaurant Dijkers!

zo 9 sep, 9.30 uur

Snoepmeisjes AL
De snoepmeisjes vliegen op rollerskates ons hele gebouw door en trakteren je op allerlei lekkers!

zo 9 sep, vanaf 9.30 uur

Preview De knetter-gekke wereld achter het raam 8+
Voorproefje van een nieuwe, kleurrijke voorstelling over kleine verschillen met grote gevolgen. Over twee aandoen-lijke nieuwelingen die vol humor en naïviteit proberen uit te vinden waarom de een bang, en de ander juist blij wordt van verschillen.

zo 9 sep, 10.00 & 11.15 uur

Buurman en buurman bouwen een huis! 3+ (gratis)
Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar. Aje To! Een klein uur inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

zo 9 sep, 10.15 uur

Preview Monsters 6+ (gratis)
Kom genieten van een preview van deze humoristische dansvoorstelling met fantastisch poppenspel over aandoenlijke monsters. De hele voorstelling is in maart 2019 in de Toneelschuur te zien.

zo 9 sep, 10.30 & 12.00 uur

Dikkertje dap 4+ (gratis)
Heb je hem gemist of kan je er geen genoeg van krijgen: geniet tijdens Haarlem Cultuur Festival van deze fijne verfilming van het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt!

zo 9 sep, 11.30 uur

Haarlem Cultuur Festival

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers