Happy spring! En mijn feelgood-lijstje voor de komende tijd

Tijd voor een nieuw moodboard! Het wordt lente en dat betekent nieuwe kleuren, nieuwe items ofwel tijd voor een nieuwe wishlist op Mooddot. En vandaag ook oude favorieten waar ik momenteel even super happy van word.

Eerder schreef ik al over het boek van Jasmine Hemsley. Een kook- en lifestyle boek ineen, 100% in het teken van Ayurveda. Over twee weken verschijnt het boek eindelijk, ik ben razend benieuwd! ‘Eat happy’ van haar zusje Melissa hebben wij inmiddels in huis en ik vind het zeker een goede aanvulling op de eerdere boeken van de zusjes Hemsley. Nina Pierson tipte in een vlog die ik onlangs bekeek het nieuwste boek van The Green Kitchen. In het boek ‘The Green Kitchen at Home’ beschrijven het Zweedse echtpaar Luise en David de recepten die zij met hun kinderen eten. Heel inspirerend en handig, zeker nu ik continue op zoek ben naar kidsproof gerechten. Je gaat zeker mijn versies van hun recepten op mijn blog vinden!

Een gouden ouwe waar ik momenteel even gelukkig van word is het boek ‘Home Baked’ van Yvette van Boven. Emilia en ik vinden het gezellig om samen te bakken, en hier staan gewoon de lekkerste taarten, koekjes en bars in. Favoriet? De chocolade brownie met witte chocostukjes… Jammie!

Op mijn eigen wishlist voor de komende lange tijd staan: een fles Moroccain Oil Treatment. Hier wordt elk haar zachter en gezonder van. Volgens kappers all over de world een wondermiddeltje die iedereen in de kast moet hebben. Die Meghan Bag van O My Bag is natuurlijk te gek. Hij staat op mijn schaduw-wishlist want ik heb een soort gelijk exemplaar, maar ik vind hem mooi! Aangezien mijn zonnebril onder de krassen zit, staat er op mijn moederdag wishlist een nieuwe zonnebril. Deze ‘Dore’ van Oliver People is mijn favo voor komende zomer. De Wall Tidy in Blue Gray Grey van Numero 74 zou ik graag in onze slaapkamer hangen. Gewoon voor mijn eigen spulletjes en omdat het zo’n prachtige kleur is. Oh en, last but zeker not least: op mijn ‘daar-blijf-ik-lekker-over-dromen’ lijstje: de ring ‘Rouge Passion’ van Pomellato.

Ons kleinste boef Ottilie wordt binnenkort dus gewoon twee. Niet te geloven hoe snel de tijd vliegt! Uiteraard heeft zij (lees: ik) een verlanglijstje voor die heugelijke grote dag. Zo weet ik zeker dat mevrouw dolblij wordt van de roze Dump Truck van The Green Toys, zal de teddybeer Petsy van Steiff haar nieuwste BFF worden, en kan ze zich hoogstwaarschijnlijk uren vermaken met de Luggy van Olli Ella. Het grote cadeau van pappa en mamma is sowieso de roze loopfiets van Banwood Bikes! Het ecologische plastic banaantje is van Oli & Carol, een merk met een uitgebreide collectie bijt- en badspeeltjes. Het ‘Feminist’ kroontje, de hotdog en de fruit- en bloemenkussens van Oeuf NYC vind ik allemaal te gek voor Ottie’s kamertje. Wie weet!

En verder verheug ik me meer en meer op onze vakantie in de Provence en zijn de zoete plaatjes van taart, croissants en koekjes afkomstig van Jouvaud. Hopelijk kunnen we uitkijken naar een vakantie vol zonneschijn, en tot die tijd creëer ik hem gewoon zelf.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers