Yessss! Het boek Sweet van Ottolenghi is onderweg!

Geroosterde rabarber met yoghurt labneh. Pure chocolade fudgetaart ‘to die for’. Honing met abrikozen trifle. Typisch Britse teacakes met lavendel. Allemaal overheerlijke zoete recepten van mijn held Yotam Ottolenghi. Voor elke fan heb ik nieuws, en geen goed nieuws maar fantastisch nieuws. Sweet komt eraan! Een kersvers kookboek van Ottolenghi met alleen maar steengoeie zoete recepten.

Sweet van Ottolenghi belooft alles te worden wat je ervan verwacht. Op het instragramaccount van de chefkok spotte ik tijden geleden al allerlei foto’s uit de #testkitchen van dit aankomende boek. En hoewel er vast nog van alles bijgeschaafd moest worden na het testen van de recepten, zagen de eerste beelden er al veelbelovend uit. Hieronder vind je een kleine impressie van gerechten om je vingers bij op te likken. Ik kan niet wachten tot ik de cheesecake met gegrilde abrikozen kan maken. Of zal ik toch beginnen met de meringue met vijgen? Het is nog heel heel even wachten maar vanaf 7 september is Sweet verkrijgbaar. Om te zorgen dat hij op die dag ook 100% zeker van jou is, reserveer je het kookboek hier! Nu maar aftellen…

Oh, en mocht je de gerechten van Ottolenghi nog helemaal niet kennen probeer dan eens een receptje van zijn site of investeer in één van zijn twee bestsellers Plenty of Plenty More.

Sweet van Ottolenghi

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers