Hét cadeau voor elke keukenprinses: een schort van Linge Particulier

Ook mamma’s krijgen cadeautjes van Sinterklaas of de Kerstman toch? Ik heb nog een item voor op jouw verlanglijstje: een keukenschort. I know, het klinkt niet super sexy, maar handig is het wel. En de versie die ik je vandaag tip is ook nog eens zo’n geval waar je echt blij van wordt. Geloof mij!

Noem mij een keukenprinses of nog beter: een goddelijke huisvrouw (á la Nigella Lawson), ik sta in ieder geval redelijk vaak in de keuken. In het weekend omdat ik dan iets zoets bak, soep maak of de uitgebreide ontbijtjes in elkaar flans. Doordeweeks kook ik ook, maar mijn man net iets meer dan ik. Al breng ik alsnog heel wat uurtjes achter het fornuis door, en dan is een keukenschort handig. Blijkt. Mijn pappa en mamma namen mijn kerrie-kleurige exemplaar mee vanuit de winkel Maison Jouvaud in de Provence.

Hij heeft gekruiste banden op de rug zodat je niet met knopen en strikken zit, en hij is voorzien van twee zakken. Voor je kookwekker, pollepel of…. telefoon. Het schort is van het Franse merk Linge Particulier en is gemaakt van 100% zware linnen. Je mag hem wassen op 60 graden! Alle vlekken gaan er daardoor gegarandeerd altijd uit. Je bestelt je eigen schort van Linge Particulier voor 79,00 via www.couleurlocale.eu.

Linge Particulier

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers