Het Kaos klimrek: een ultiem verjaardagscadeau!

Voor elke peuter of kleuter moet het een droom zijn: een eigen klimrek in hun slaapkamertje. Na de Wobbel en de ringen van Lillagunga, tip ik je vandaag ‘the next best thing’. Goed voor de ontwikkeling natuurlijk, maar vooral super duper cool! Lees je mee?

Ottilie is binnenkort jarig. En hoe gênant het ook is: ik heb geeeeeen idee wat wij als ‘het grote cadeau’ aan haar moeten geven. Er zijn genoeg barbies in huis, genoeg spullen voor in het kinderkeukentje, ze heeft al een loopfiets en de Wobbel staat ook al keurig op de kinderkamers. Ik was dus op zoek naar iets splintertje nieuws, en ik vond Kaos. Dit Noorse merk heeft een echte houten klimwand in de collectie. Zeker een investering, maar dan wel een investering voor jaren aangezien het Kaos klimrek met de kindjes meegroeit. Aangezien Ottie een aapje is en echt overal in en op klimt, lijkt dit cadeau naadloos op haar belevingswereld aan te sluiten.

Om te beginnen wordt er vooral geklommen op het rek én kun je het ook gebruiken als wandopberger. Later kun je er een bureau aan bevestigen om een werkplek te creëren. In een puberkamer zal het rek vast ook als kleding- en tassen opberger worden gebruikt. Een item dat jaren meegaat in de kinderkamer!

| het basisrek (60cm x 180cm) – de opbergzak voor speelgoedhet bureautjede opbergzak voor potloden en boeken de opbergzak voor boeken|

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers