Chiapudding met banaan, hét meeste hippe ontbijtje van het moment!

Omdat ik altijd bezig ben met het vinden van receptjes volg ik veel foodbloggers, en die foodbloggers posten massaal hun ontbijtjes op Instagram. Bij voorkeur hun ontbijtmomenten met chiapudding. Je begrijpt, ik moet ook aan de chiapudding. Het was even zoeken naar de goede verhoudingen, maar ik heb eindelijk mijn eigen chiapudding receptje waarvan ik vandaag een foto post op Instagram. Hoor ik er helemaal bij…

De ingrediënten voor deze chiapudding met banaan zet je ’s avond ik de ijskast. De zaadjes zwellen op als er vocht bij komt en zo ontstaat er een jelly-achtige pudding. Als je wakker wordt hoef alleen nog maar wat vruchtjes toe te voegen, even te roeren en klaar ben je.

Ingrediënten per persoon: 100 ml kokos-, amandel- of koemelk, 1/2 banaan in stukjes, 3 eetlepels chiazaad, vruchtjes naar keuze, een ruime snuf kaneel.

Aan de kook: mix met een blender of staafmixer de melk en de banaan. Doe dit in een kommetje en voeg de chiazaadjes toe en roer dit goed door elkaar. Dek het af en laat dit een nacht in de ijskast opstijven. Wanneer je gaat ontbijten roer je de pudding even door, voeg je het fruit toe. Maak de pudding af met wat kaneel. Bon appetit!

chiapudding met banaan

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers