Hoe cool zijn de zomertassen van The Jacksons?

De kou van gisteren heeft plaats gemaakt voor een vriendelijk voorjaarszonnetje, Pasen staat voor de deur en daarom is het hoogtijd voor een nieuwe voorjaarsoutfit. Elke outfit maak je natuurlijk af met de perfecte tas. En hoe leuk is dit exemplaar? Wat mij betreft dé ultieme zomertas voor 2018. Vrolijk, licht en ook nog eens duurzaam. Vandaag alle ins & outs over deze zomerse ‘word-bags’!

De speelse handgemaakte zomertassen van The Jacksons zijn een vrolijke uitkomst van de samenwerking tussen Britse Louise Jackson en een clubje traditionele handwerkdames in Bangladesh. Dit project is bedoeld om lokale vrouwen in kracht te geven, en via het inkomen dat het biedt hun toegang tot gezondheid en onderwijs te verbeteren. Een tas die de wereld een beetje mooier maakt dus!

De kleuren van de tassen weerspiegelen de levendige lokale tinten: van aardachtig rood tot elektrisch roze en limoengroen. Kleuren om elke reis naar de supermarkt, het schoolplein, het strand of de stad te verlevendigen. De lokaal gekweekte jutezakken zijn licht van gewicht, lekker flexibel en 100%  duurzaam.

Een echte ‘word-bag’ van The Jacksons is van jou vanaf 68,00 pond en je bestelt ze via www.thejacksons.co.uk

zomertassen van the jacksons

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers