Iitala Vitriini

Waar bewaar jij je sieraden? In de la van je nachtkastje? Gewoon op een plank in je slaapkamer? Of misschien wel in allemaal verschillende doosjes ergens in je kledingkast? Met de opbergdoosjes ‘Vitriini’ van het Finse Iitala word je nog blijer van je mooiste ringen, kettinkjes en oorbellen. Vandaag alles over deze bijzondere objecten van glas.

De ‘Vitriini’ doosjes van Iitala zijn echte opberg-eyecathers voor alle kleine spulletjes waar je extra zuinig op bent. In de slaapkamer zijn ze op zichzelf al een klein kunstobject. Met een doosje vol waardevolle spulletjes en een simpel vaasje met een bloem maak je van je nachtkastje zo een knusse plek. Ook een werkplek geef je net een beetje meer sfeer met één of meerdere exemplaren. Gebruik ze daar voor paperclips, potloden en nog veel meer. De Vitriini doosjes zijn dus multi inzetbaar. In de collectie vind je ook een houten blad waar je drie doosjes naast elkaar kunt plaatsen. Ideaal voor een Vitriini verzamelaar.

Mijn favoriet is het doosje in de kleur watergroen, maar hier vind je ze allemaal. Vanaf 29,90 via www.debijenkorf.nl.Vitriini

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers