Ik ga met vakantie en in mijn toilettas neem ik mee…

Bijna met vakantie! De voorpret begint voor mij eigenlijk bij het inpakken van mijn toilettas. Daar ben ik dan ook zo’n twee weken van tevoren al mega druk mee. Ik neem mijn all time favourites mee, maar wat nieuwe producten mogen absoluut niet ontbreken. Niets is fijner dan een paar verse items kopen speciaal voor de vakantie. De mix van oud en nieuw die meegaat in mijn toilettas vind je in deze blog!

Ken je die pagina uit de Linda? Die waar bekende mensen hun beautygeheimen onthullen? Het is de pagina met die fijne overview foto van alle favo producten van de geïnterviewde persoon in kwestie. Ik vind dat persoonlijk de leukste bladzijde uit het hele tijdschrift. Omdat ik binnenkort met vakantie ga, grijp ik nu de kans om mijn lekkerste producten voor in de toilettas met je te delen. Nu nog de Vogue, Elle en Bazaar inpakken en ik kan weg!

| Gele Montalbana shampoobar* van Lush, met citroen, olijf en rozemarijn – Voor Emilia neem ik de Lullaby Shampoobar* van Lush mee, een zachte shampoo met kamille, lavendel en havermelk – Washable Cleansing Milk voor het reinigen van mijn gezicht, Kiehl’s – Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner, Kiehl’s – Zonnebrand die snel intrekt en water en zand werend is, Biodermal Hydraplus – De beste mascara van dit moment heet The Shock*, Yves Saint Laurent – De klassieke Terracota Light Bronzing poeder nummer 3, Guerlain – Helende lichte gezichtscrème Centella Recovery Skin Salve, Kiehl’s – Onmisbaar in elke tas is de allrounder Eight Hour Crème, Elizabeth Arden – Matte Phyto-Lip Twist in de kleur ‘Kiss’, Sisley – Om alle make-up- of zonnebrandresten van mijn gezicht te poetsen gebruik ik Micellar Cleansing Water, Garnier – De goddelijke bodycrème met geprakte banaan en vanille heet ‘Sympathy for the Skin’*, Lush |

* De producten waarachter een sterretje staat, heb ik mezelf cadeau onlangs gedaan en zijn dus nieuw.

Toilettas

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers