Overal creatief met Jaq Jaq Bird’s krijtboeken

Met kinderen uiteten gaan, vereist een nauwkeurige voorbereiding. Ik prop sowieso twee knuffels, een speen, een extra flesje drinken, een luier met doekjes, een speeltelefoon, een barbie en een leesboekje in mijn tas. Maar echt onmisbaar zijn de kleurpotloden en tekenblaadjes die bij thuiskomst standaard vergeten zijn. Kan dit niet leuker, praktischer en milieuvriendelijker? Ja dus, met de krijtboeken van Jaq Jaq Bird.

Want ondanks dat ik van alles meeneem is tekenen toch wel het ding aan tafel. Maar wat een verspilling is het om steeds een nieuw tekenvel te gebruiken als je ook een herbruikbaar tekenboek kunt meenemen. De leukste en handigste exemplaren vind je in de collectie van Jaq Jaq bird.

In deze krijtboeken teken en kleur je met speciale 100% stofvrije krijtjes. Omdat je de kunstwerken weer makkelijk kunt uitvegen, is het boek keer op keer te gebruiken. Elk boekje bestaat uit acht pagina’s. Sommige zijn helemaal blanco, sommige exemplaren bevatten tekeningen om ingekleurd te worden. De Jaq Jaq Bird boekjes zijn handig om mee uiteten te nemen, maar ook voor in de auto, het vliegtuig of gewoon lekker om te tekenen in bed! Voor onze vlucht naar Griekenland bestel ik de Monet-versie. Welk boekje vind jij het leukst?

De kleurboeken kosten 23,95 en worden geleverd met vier ‘butterstix’ krijtjes. Je bestelt ze via de website www.musjes.com.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers