Kindertheater de Toverknol

Nog één week vakantie, nog één week de tijd voor een uitje naar kindertheater de Toverknol. Met theaters in Amsterdam, Utrecht en Haarlem is de Toverknol (bijna) altijd dichtbij. De voorstellingen zijn ook nog eens te geestig, niet alleen voor de kids!

De eerste keer dat ik bij de Toverknol in Haarlem naar een voorstelling ging was het meteen een feest. De kindjes verkleden zich, drinken een limootje en gaan zitten op de bankjes recht voor het podium. Als de toneelgordijnen open gaan, begint het spektakel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het ook voor de ouders een leuk uitje is. De voorstellingen zijn namelijk echt grappig en zitten vol humor die alleen grote mensen begrijpen.

Omdat kleine en grotere kinderen niet hetzelfde spannend en leuk vinden, hebben ze bij de Toverknol op drie verschillende tijdstippen een voorstelling. Zo kun je met elke leeftijdcategorie bij een aangepaste voorstelling terecht. In Amsterdam speelt momenteel ‘Paniek in het insectenbos’, in Haarlem ‘Op avontuur’ en in Utrecht ‘De superheld’. Check voor de speeldata en het bestellen van kaartjes de website www.detoverknol.nl.

Toverknol

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers