Klaar voor een zomerse picknick?

Voordat ik kinderen had, stond een picknick voor mij vooral één op één met onvergetelijke zomerse middagen met mijn vriendinnetjes in Vondelpark. Nu mijn dochter er is, krijgt de picknick weer een hele nieuwe invulling en is het tijd voor een extreem uitgeruste picknickset om mee te nemen naar het strand of bos. Vandaag alles wat je nodig hebt in de picknickmand!

Ik weet niet hoe ze het bedacht hebben maar Emilia en haar vriendinnetjes hebben een duidelijk voor liefde voor picknicken. En geef ze eens ongelijk want hoe gezellig is een picknick? Eerst samen bedenken wat voor lekkers er in de mand gaat, alles meenemen en dan uitgebreid buiten lunchen. Vooral dat element ‘buiten’ is voor Emilia nogal een ding. Letterlijk de hele winter vroeg ze wekelijks meerdere keren wanneer de zomer zou beginnen. Hopelijk wordt het de hele zomer picknickweer!

| 1. Set van 6 bekertjes, Zuperzozial – 2. Waterflesfles, Klean Kanteen – 3. Picknickmand, Dille & Kamille – 4. Plaid, H&M – 5. Vlinderstoeltje, Lafuma – 6. Set van 6 lepels, Zuperzozial – 7. Pastabord, Zuperzozial – 8. Mes mét kurkentrekker, Opinel – 9. Saladeschaal, Zuperzozial – 10. Lunchbordje, Zuperzozial – 11. Bamboe mes, vork en lepel, Dille & Kamille – 12. Set van 6 kommen, Zuperzozial |

Picknick

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers