Leestip: het grote voorleesboek voor rond de 3, 4, 5, 6 of 7 jaar

Nog op zoek naar een goed voorleesboek? Wij lezen nu ‘Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar’ en het mooie is: dit boek is onderdeel van een serie! Voor elke jonge leeftijd een eigen hardcover dikke pil bomvol korte en lange verhalen. Lees je mee?

Voorlezen is ook bij ons vaste prik voor het slapen gaan. Naast dat voorlezen ontzettend goed is voor de taalontwikkeling bij kinderen, is voorlezen vooral hartstikke knus en gezellig. Leuk bij Emilia is dat de verhalen steeds langer en langer kunnen duren. Ik lees haar nu ook lange verhalen voor die ik in stukjes knip: elke avond lezen we dan een paar bladzijden. We zijn nu ondergedompeld in ‘Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar’. Dit boek staat vol verhalen, tekeningen en versjes die passen bij de belevingswereld van elke 5-jarige. Dat is overigens echt de kracht van deze boekenserie. Elk exemplaar is helemaal toegespitst op de belevingswereld van de leeftijd waar het voor geschreven is.

We huren de grote voorleesboeken al heel wat jaartjes bij onze bieb. Ik vind dit overigens ook een handige boekentip voor de vakantie. Je neemt één dik boek mee, en bent elke avond verzekerd van een leuk verhaal. Veel plezier met lezen!

Het grote voorleesboek: voor rond de 3 jaarvoor rond de 4 jaarvoor rond de 5 jaar –  voor rond de 6 jaarvoor rond de 7 jaarHet grote zelfleesboek

Het grote voorleesboek voor rond de

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers